hur dum får man va?

Nu sitter jag i sängen i den fina morgonrocken jag fick av mormor och morfar ju födelsedagspresent och ska precis till att klä på mig för att gå till skolan.
Problemet? Alla, ALLA min byxor/leggings/kjolar osv, hänger för tillfället på tork nere i tvättstugan. Den enda rena (och torra) nederdelen är ett par mossgröna långa leggings, och de tänker jag INTE gå utanför dörrn med. För det första har jag ingen överdel att ha dom med, för det måste ju vara en längre modell, inte bara en vanlig t-shirt, sen är färgen inget att hänga i granen heller.
Jag skojar inte när jag säger ALLA mina nederdelar. Alla mjukisbyxor, leggings, jeans, kjolar hänger nere i tvättstugan.

Detta gjorde mitt val enkelt, jag skippar lektionen idag, jag kunde inte bestämma mig om jag skulle gå eller inte, det är bara en extra grammatiklektion, och jag känner att jag kan tillräckligt inför tentan (inte för att jag kan allt, men Tillräckligt). Det blir helt enkelt lite mer tid över till vocabulary och fonetik. jippie!!

ha en bra dag, nu ska jag göra en testtenta till.

kramkram

lycklig och stabil

Jag är lycklig nu.
Idag när jag cyklade hem från Frida där vi hade suttit och plugga hela dagen så var jag så himla lycklig. Jag kände att jag kunde göra precis allt, ingenting va omöjligt.
Pluggandet går jättebra. Vi har tenta på onsdag, och jag har verkligen pluggat inför den här tentan. Grammatiken känns stabil just nu, och fonetiken slipar jag på varje dag. Det enda orosmomentet är orden, ca 400st som ska nötas in. Jag kan många av orden sen tidigare, men det är många "falska vänner" såsom critics, crisis, critique, critic och critical. Lätt att blanda ihop med andra ord.

Solen skiner och det är underbart, det är så mycket trevligare att sitta utomhus och plugga än att sitta i skolmatsalen

Jag tränar på som vanligt, har i dagarna tränat ett helt år på friskis, helt otroligt egentligen. Jag jobbar på maten.
Ha en bra vecka

kramkram

Pimp my bike

I julklapp (jag vet att det är 4 månader sen) så fick jag lite saker till min cykel.
Här är resultatet:


Trevlig kväll


ni är duktiga

Trots två veckors frånvaro härifrån, så har jag fortfarande lika många läsare. Jag är imponerad!
Sen sist har jag firat påsk och återvänt till Uppsala. Våren är utan tvekan här och jag njuter för fulla muggar av den. Påsken firade jag hos mormor och morfar med familjen, och på måndagen släpade jag tillbaka resväskan till Uppsala. Sen dess har det vart fullt rulle, jag har fikat med en gammal au pairkompis, suttit ute i parker och pluggat, pluggat i skolan, pluggat hemma, och tagit en 2 h lång promenad i söndags som gav mig seriösa skador. Nä, så allvarligt va det väl inte, men igår hade jag så ont i höfterna att jag inte gick och träna, och jag har fortfarande en blåsa under ena foten. Men promenaden va trevlig.

Idag har jag vart i skolan hela dagen. Först hade vi en redovisning om nätdejting, och set satt vi och plugga gramatik. Tenta på onsdag nästa vecka, så nu blir det massa plugg varenda dag, tack gode gud för en bra pluggkompisar.

Jag har fortfarande inte träffat fikan. Vi får se vad det blir, jag är inställd på att vi bara kommer vara väldigt bra msnkompisar, men självklart hoppas jag på mer. Den andra killen, J kan vi kalla honom, är supertrevlig, och vi har ganska mycket gemensamt, men vi pratar inte så ofta på msn så det är svårt att få en riktig uppfattning.

Ju mer ni kommenterar desto mer skriver jag.

Ha en trevlig vecka.

//erika


Påsken är här

Passar på att skriva lite här på bloggen nu när jag har lunch på jobbet. Sen i måndags har jag jobbar här på Folksam, och det har varit trevligt.  Mina kollegor är så snälla så det ska bli kul att jobba här hela sommaren. Jag har även fått göra lite mer varierande ärenden, så dagarna har rullat på fortare.

Idag är vad jag skulle säga äckelväder. Fast då är det å andra sidan inte lika deprimerande att sitta inne på ett kontor hela dagen, så jag klagar inte, men resten av helgen ska det vara sol på!

Igår vad jag i stan med Helena och shoppade lite efter jobbet. Det blev ett par superfina röda tygskor och lite hårgrejer till mig, och helena hitta en fin klänning. Spontanshopping är underbart.

Jag har startat en kampanj, (tillsammans med Filip och Filippa) Familjen Pettersson och Krook på sommarsemester nästa å!! Häng på.

Ni är väl nyfikna på Fikan antar jag. Vi har fortfarande inte träffarts =(, men jag känner ingen stress. Vi pratar mycket mer på msn nu när han har flyttat till stockholm, och han tar initiativet till samtal mycket oftare, vilken jag är jätteglad över. Bara så sent som igår så hann han knappt logga in innan han skrev till mig, och det är alltid kul. Han ska lära mig äta sushi, så träffas vill han ju. Jag låter honom ta det i sin takt, och den som väntar på ngt gott väntar aldrig för länge.

Glad Påsk alla glada så hörs vi snart

kramkram


doften av vår

jag sitter här hemma hos mamma, pratar lite med folk på msn, och fördriver tiden med att titta runt på internet. En helt vanlig fredagkväll för min del med andra ord.

Sen går jag ut på balkongen för att vädra täcket lite, och vilken underbar doft jag möts av. Det luktar vår, nästan sommar, och ja blir så glad av den lukten. Om jag kunde skulle jag spara den i en ask och ta fram den när jag behöver muntras upp.

Vad säger ni? Luktar det lika gott hos er?

kram på alla

RSS 2.0