Önskelista 2009

Imorgon är det första advent och julen närmar sig med stormsteg. Strax efter jul är det min födelsedag, och på allmän begäran kommer här min önskelista.

Musikspelare med radio och ipoddockningsstation.
Tales of beedle the bard Bok av JK Rowling på engelska
Hårfön 
Sittkuddar/puffar
Skohylla max 60 cm bred
Dammsugare i Bra kvalitet
Sänglådor med hjul och lock
Extern hårdisk 
Symaskin Liten och enkel
Scrapbookinggrejer  
Presentkort på Akademibokhandeln  


Idag har jag storstädat hela lägenheten. Imorn blir det pynta av!

kram på er


Ny storlek

Igår fick jag hem lite kläder från Ellos, en assnygg kofttunika och en bolero. Hade verkligen sett fram emot att få båda, men när jag provade dom passade dom inte. Dom var tokstora! Jag beställde samma storlek som tidigare, 54/56 och jag har kläder i samma märke sen tidigare. Jag blev först besviken över att dom inte passade, men sen när jag insåg vad det betyder blev jag genast glad. Jag är en storlek mindre än tidigare.=)

När jag mätte mig sist så var min midja 12 cm mindre, men jag har aldrig kännt det så tydligt som nu. Jätteglad=)

Idag har vart en hektiskt med rolig dag. Karin (en simlärare) va på kansliet med oss idag, och vi kommer jättebra överens. Kul med nytt folk.

Nu är det Idol!

kramkram

Felräknat

Halloj alla glada!

Idag var det dags för vägning. Helgen gick väl sådär, men sen i måndags har det gått superbra. Jag är verkligen imponerad av mig själv. Därför va jag nyfiken på vad resultatet skulle bli. Jag hoppar upp på vågen och den visar 141,8. Dvs minus 0,7 från förra veckan. När jag studerar mitt häfte inser jag att hon hade räknat fel förra veckan och att jag bara hade gått upp 0,8.  Goda nyheter alltså!

Nu är jag supertaggad, inte bara för att det har gått bra sista tiden, utan för att idag lanserade Viktväktarna ett HELT NYTT SYSTEM! Shit pommes va spännande. Jag har inte lärt mig allt än, men jag verkar få äta mer och bli mättare. Plus att bananer och vindruvor blir "gratis". Spännande som sagt.

Nu sitter jag och äter lite chilinötter och efter Criminal Minds blir det sängen, för imorn är en "tidig" (för mig) och hektisk dag.

Vill ni höra något otroligt?!?! Jag är LEDIG i helgen. Jag har inte vart ledig en hel helg sen jag vete fasen. Den ska således spenderas som hundvakt och plugg.

Kram på er!!

//e

Håll i er!!!

Nu ska ni få höra.

Just nu sitter jag i Vårby med några simlärare som ringer till vår kö till simskolan. Vi sitter hela kvällen så för att de inte skulle svälta ihjäl så gick jag och handlade Pizza. Nu kommer det= JAG KÖPTE INGEN TILL MIG SJÄLV!!!!
Pizza är min absoluta favoritmaträtt så jag är så himla stolt över mig själv. Istället så åt jag min matlåda som planerat.

Imorn blir det vägning. Håll tummarna!

kram på er!!

/erika

Resultat

Idag har jag som ni säkert vet varit och vägt mig, och det gick över förväntan faktiskt.
Jag har bara gått upp 1,3 kg. Det känns jättebra att inte ha gått upp mer under dessa två veckor. Jag väger nu 142,5 kg, så jag ligger fortfarande under minus 10 kg, så jag kan använda kameran=)

Nu är jag jättepeppad till en omstart. Kan ni peppa mig ytterligare tror ni??


Jag har under en längre tid haft lite problem med min vänstra höft. Om jag har gått omkring lite och sen sitter ner och slappnar av några minuter så gör det så jäkla ont. Jag har inte velat träna på ett tag, men nu har det vart bättre några dagar så jag vågade mig iväg till träningen. Imorgon får vi se om det va ett misstag.

Nu ska jag titta på Criminal Minds!

kram på er

Ingen vidare början på omstarten

Under världscupen har jag inte direkt brytt mig om det jag har ätit, jag åt helt enkelt det som serverades på hotellet. Hela veckan lät jag bli godisskålen men på måndagskvällen köpte jag en chokladkaka. I helgen köpte jag chips och i lördag hos pappa drack jag vanlig Cola. Jag hade därför sett idag som en omstart med viktväktarna, men dagen har inte gått något vidare direkt.
Till frukost åt jag två rostmackor som vanligt, inget mellanmål, grillad Foccacia till lunch, en nutrilett till mellanmål, och Pizzamacka till middag. På Torvalla idag åt jag dessutom en hotsnacks och en en chokladboll. Inte så bra direkt.

Jag har gått ner 11,1 kg, (troligtvis gått upp ett kg eller två sen dess) så så klart som fasen att jag klarar av att fortsätta hålla fokus. JAG SKA HA TATUERINGEN!!!!! Tror ni det är möjligt att jag har gått ner 50 kg till sommarn? nja, inte särskillt, men jag ska sattsa på under 100 innan sommaren. Då ska jag till USA och jag vill att de ska se en annan Erika.


Nu ska jag vara ledig resten av kvällen, imorn blir det jobb hela dagen.
Ha det bra!

kramkram

World Cup 2009

Vart ska jag börja? Jag har haft världens bästa vecka, den har varit helt otrolig. Allting började i fredags. Jag hämtade hyrbilen på Vasagatan klockan 10 men jag skulle inte hämta Canada förrän klockan 12,10, så jag passdade på att lära känna den gigantiska bilen och området kring Hotel Scandic Malmen där vi skulle hålla till. Detta visade sig vara en bra idé för jag körde fel många gånger innan jag insåg den bästa vägen.

På arlanda så kom dom ut snabbt och sen bar det av till hotellet där jag checkade in på rummet som vi disponerade under veckan. De ville simma på eftermiddagen och eftersom det inte gick några Shuttlebussar till badet än så bad de om skjuts. Mellan hotellet och badet är det ca 1,1 km, och tar 10-15 minuter men ändå envisades de flesta med att det var för långt?!

Lördagen inleddes med ett besök på Willys där vi köpte frukt och godis och därefter åkte vi till Hotellet och satte upp hospitality desken. Resten av dagen bestod av att köra fram och tillbaka till Arlanda och Eriksdalsbadet ett antal gånger, tappade räkningen till slut=)

Söndagen började i samma anda, bil hit och dit samt lite häng på hotellet. På eftermiddagen kom Candy, en representant från USA som hade åkt dit i förväg fram till mig och sa att Michael Phelps och resten av landslaget ville träna när de kom fram. Problemet var att de landade 5 minuter efter att badet hade stängt för dagen. Jag kommer på att Södertörn Simsällskap sköter Vårby simhall och eftersom allt annat är stängt så ringer jag Johan (chefstränare på SSS) och när han inser att han kommer att få se världens mest framgångsrika simmare genom tiderna (Michael Phelps) simma, så säger han genast ja. Sagt och gjort. Jag hämtar dom på arlanda och hjälper dom in på badet. Värt att berätta är att Vårby simhall är väldigt liten, 4 banor och inte många meter att gå på runt om,  och lågt i tak. USA kom med 47 simmare och 13 ledare, så det var SMOCKFULLT i hallen. Johan hade kokat kaffe åt coacherna och de älskade det. De berömde hallen och var väldigt tacksamma. Sammanlagt var de i hallen i en timme innan de åkte tillbaka till hotellet och jag trodde att årets världscup inte kunde bli bättre. Tji fick jag. =)

Måndagen var väldigt stressig, flera turer till Arlanda, missade plan och oväntade norrman plus simskoleavslutning på kvällen. Det var nog den bästa simskoleavslutningen jag någonsin varit på. Helt perfekt. Tillbaka på hotellet så åt jag middag och hjälpte en brasilianska att återfå sitt borttappade baggage.

På tisdagen var det dags för tävlingarna att börja. Själv började jag dagen med en tur inne på Coop där jag köpte godis och bananer och därefter satt jag i Hospitalitydesken på det andra hotellet Clarion där även Idolerna bor. Jag såg alla deltagare i årets Idol och Erik va klart skönast. Så avslappnad och glad.

Efter att ha löst lite problem med den spanske coachen så åkte jag tillbaka till malmen och åt och hängde med simmarna. På kvällen sen fick jag se nästan hela finalpasset, med bland annat flera världsrekord och svensk vinst av Stefan Nystrand.

USAs landslag träffades alltid inne i matsalen innan avresa till hallen, och så även den här gången. När de är där inne ser jag 5-6 autografjägare utanför hotellet och jag meddelar detta till en av coacherna, jag frågar om de vill att jag ska försöka hitta en alternativ väg ut och det gör jag. Jag ber Peter, en av våra chaufförer att köra fram till dörren och hoppas att de inte ska märka att han inte kommer ut tillsammans med resten av laget. Tyvärr visade det sig att dörrarna de skulle ut från lokalen genom endast gick att öppna från ena sidan, och det gjorde att vi blev någon minut sen. Autografjägarna inser då vad som är på väg, men Peter smäller igen bildörren framför näsan på dom. De försöker då öppna bilen medan den rullar, men Peter har låst bilen, detta hindrar dom dock inte från att springa efter bilen till mittfilen och ut i korsningen bankandes på rutan. De var helt galna. Michael Phelps och hans coach kom sen fram och tackade mig för hjälpen.

Onsdagen var tävlingens sista dag, och därmed också den längsta. Förutom en välbehövd tupplur mitt på dagen var det fullt ös konstant. Försök på dagen, fullt ös vid lunchen och sen på väg till finalpasset hoppade en vägg in i bilen. Snygg repa och buckla på simförbundets hyrbil slutade det i. Bucklan gjorde att även fast bilen va stängd så lös indikatorn om att en dörr va öppen, detta ledde till att den inte gick att låsa och för att försöka lösa det så slog jag till lite på bucklan. Det i sin tur ledde till att dörren inte gick att öppna alls. Där stod jag med en bil som inte gick att låsa och med en dörr som inte gick att öppna.

Tillbaka på hotellet efter finalpasset frågade jag Candy om det fanns möjlighet för mig att ta kort med Michael Phelps och hon sa då att han inte alls va på humör för det för han hade blivit väldigt utsatt under tävlingen. Inte direkt vad jag ville höra, men det va bara att acceptera. Fick kort på de flesta andra jag ville men det va ju ändå Michael Phelps som jag ville ha kort på. Då kommer Phelps fram till mig och frågar om det finns något Pizzaställe i närheten och jag erbjöd mig att gå till Pizza hut åt honom så att han inte skulle behöva gå ut, han sa att det va lugnt men tackade för erbjudandet. Jag bestämde mig då för att fråga honom när han kom tillbaka om jag kunde få en bild och det fick jag! Som ende medarbetare under världscupen fick jag en bild på oss två. Snacka om att jag va överlycklig. Va helt skakis efteråt.

Under kvällen fick jag flera presenter från olika länder som uppskattade det jag hade gjort för dom. Från USA fick jag et superfin fotoram med ett simmotiv i 3D i, av Canada fick jag deras landslagströja och ett fint kort och av Kina fick jag en lyckoamulett.

Igår torsdag åkte alla simmare hem. Jag va uppe halv 4 för att övervaka avgångarna och ge ett sista gott intryck av Sverige. Behöver jag säga att jag va trött? Jag har sovit ca 6 h per natt och för mig som är van vid 8 h sömn per natt så va det tufft med det späckade schema vi har haft. Fullt ös konstant och inte många timmars sömn däremellan. Efter morgonpasset på hotellet åkte jag till kansliet och jobbade hela dagen. Var hemma vid 5 och då åt jag middag och fixade lite innan jag somnade vid halv 7. Det var väldigt skönt måste jag säga.

 

En av anledningarna till varför vi får sådan bra kontakt med simmarna är den gigantiska godisskålen som står på vårat bord. Simmarna absolut älskar svenskt godis och det är ofta fullt med folk framför den. Cameron van der Burgh från Sydafrika sa att det va anledningen till varför han kom till Sverige. Under den här veckan har vi köpt 57 KILO godis. Femtiosju kilo!!! Det är hur mycket som helst. Allt har simmarna ätit upp. Jag har inte ätit en enda!!

 

Det går inte att förklara hur glad jag är över den här veckan. Den har varit helt otrolig och jag kan inte uttrycka i skrift hur det har varit. Jag har kramat Michael Phelps, jag har jag blivit berömd om och om igen av de amerikanska coacherna, blivit inbjuden till deras träningar i USA om jag är där, jag har upplevt världsrekord och jag är överlycklig. Jag kan inte förklara.

Här kommer lite bilder från veckan



jag och michael Phelps
Jag och Michael Phelps

Roland Shoeman jag och ytterligare en Sydafrikan

Marshal och jag
Jag och Peter Marshall som slog världsrekord andra dagen. Han är så jävla snygg, snyggare i verkligheten.


Jag med Robert Hurley (t h) och en till från australien jag inte kommer ihåg namnet på

Jag och Cameron van der Burgh




Phelps i startblocket


Lite av godiset vi köpte.


Nu ska jag sova och sova tills jag vaknar. Jag är sååå trött.

 

Juste, kan ju passa på att säga att jag inte väge mig igår på Viktväktarna, men kör nu på som vanligt!

 

kramkram


Whoohooo

Jag gick ner!!

0,1 kg!!

Tänka sig, hela 0,1 kg minus, undrar om det hade blivit mer om jag kissade innan eller nåt.

Hur är det med er da? Med mig är det bra, mycket i huvudet och så men annars kan jag inte klaga.
Idag har det varit fullsmockat schema.
Klockan 7 åkte jag hemifrån och innan jag kom till jobbet så åkte jag till Posten Företagscenter och hämtade posten. Först hade vi telefontid och sen började kopierandet. över 1000 diplom och lika många "rekommendationslappar" och informationsblad. Dessa skulle sen delas upp så att alla pass får de skulle ha osv. Det tog FOREVER. Sen till Huddingehallen för att lämna grejer, sen vägning, sen skjutsa hem mamma, sen till Ryggjumpa på friskis, sen till Torvalla och lämna grejer, sen till coop Forum för att köpa skosnören och sula och sen hem. Nu ska jag slappa lite och sen ska jag packa och göra klart inför Världcupen innan det är dags att sova.

Klockan 10 ska jag hämta hyrbilen och sen landar det 6 Canadensare som jag ska köra till Hotellet och sen ta hand om under eftetmiddagen/kvällen. Klockan 5 är det möte, och sen är hela tjolabalot i rullning.

Nu får en fullständig redovisning efter tävlingarna. Bilder kommer också.

Nu ska jag göra lite bankärenden. kul va?!

kramkram

SM-GULD!!!!!

Jag kan inte förstå det riktigt. AIK, Allmäna Idrottsklubben, Svenska mästare i fotboll 2009. Jag minns när AIK tog guld senast, 1998, och jag va på matchen med pappa och Filip. I bilen hem fick filip och jag ha våra hallsdukar hängande ut genom fönstret, och det va så jäkla coolt! Det var även den dagen jag insåg att pappa hade skrivit Å Vi E AIK, och hur stor den låten är bland AIKare. Dagen efter ringde jag in till Tv4stockholm och fick ställa en fråga till Tomas Gustafsson (Antonelius sen).
Igår va lyckan lika stor. Jag va inte på matchen och av nervositet klarade jag inte av att lyssna på matchen själv. Vi va och tittade på Filip när han spelade handboll och Håkan hade Radion på i mobilen och satt och lyssnade. Vi satt och signalerade till Filip på planen och när AIK först kvitterade och sen tog ledningen va lyckan total.
Jag har länge pratat om att skaffa "Vi ser hur solen stiger" tatuerat, och nu känns det som rätta tillfället. Någon som känner till en bra tatuerare? På East Streat Tattoo skulle det kosta 1500-1800 kr, vilket känns lite i överkant, men då vet jag å andra sidan att det blir bra gjort.

Vad tycker ni?


Idag har jag varit hos läkaren och i samma veva passade jag på att Vaccinera mig mot svininfluensan. Jag skrev tidigare att jag ingår i riskgruppen, så jag har förtur.

Nu ska jag göra lite grejer här hemma innan jag åker och jobbar.
I morn börjar mitt späckade schema igen, så jag passar på att vara lite ledig.

Ha det bra alla glada!

kramkram

RSS 2.0