Hejsan svejsan! Just nu sitter jag och vä...

Hejsan svejsan! Just nu sitter jag och väntar pa att mötet ska börja har på viktväktarna. Plus 0.9. Inte alls bra, men maten har gått sisådär, skärpning till nästa vecka. Efter mötet ska jag till stan och gå på bio med en kompis. Ha det bra allihopa:) Kramkram.


Testas

dsc00365 (MMS)

Testas


Vägning 18 mars

Idag var det dags för vägning igen. Jag har skött mig ganska bra, inte ätit några onyttigheter alls men motionen har inte varit den bästa. Jag vattenjumpade igår men utöver det har det varit ganska dåligt på den fronten. Jag har även varit lite slarvig med maten, inte ätit som jag ska alla dagar, men när jag ätit har det varit ganska bra mat.

Förhoppningen va att gå ner 1,6 kg, det som behövdes för att få min efterlängtade mobiltelefon. Resultatet blev minus 0.6 så jag är nöjd. Nu är det mer troligt att jag når mitt mål nästa vecka. LÄNGTAR!

Utöver viktnedgången så är det mesta bra. Har lite svårt att hitta motivationen med skolan och det går väl sådär.
Jobbet rullar på som det ska. Börjar närma sig slutet av terminen och längtan efter ledighet blir allt större. Den här veckan har jag legat i på killsidan, två dejter som ni inte får veta så mycket om=) Hoppas på en tredje till helgen, hehe.

Jag har GRYM träningsvärk i rumpan och i låren. GRYM verkligen. Det gör ont att sitta, att stå och framför allt, att GÅ. Det är hemskt.

kram på er

//e


Nu är ni allt nyfikna va?

Förra veckan gick ju sådär, 0,6 kg trots att jag verkligen hade skött mig. Jag var väldigt upprörd över det och det var inte riktigt lätt behålla fokus. Men jag lyckades och vågen visade sig från sin bästa sita. Minus 2,6 KG. KAn du bli bättre? Nu har jag bara 1,4 kg kvar till ny mobil och jag är toktaggad.

Jag har de senaste veckorna varit väldigt ostabil. Har kunnat börja gråta över ingenting samtidgit som jag nästa minut har kunnat skratta som vanligt. Det känns mycket bättre nu och jag har återigen hittat fokus inom skolan och viktnedgången.

På kärleksfronten händer det lite saker, dock inget jag vågar berätta här på bloggen än, men ni får reda på när nåt viktigt händer.

Kram på er

//E

Vi är överens

Jag och officern har precis pratat ut. Jag har länge misstänkt att han inte riktigt är på väg mot samma mål.som jag. Hans arbetstider är helt galna och när han är hos mig så är det så himla korta stunder.

Vi har nu kommit överens om att fortsätta träffas men att det i dagsläget inte kommer att bli mer än lite sällskap då och då, och det känns faktiskt väldigt bra. Jag har länge funderat på det och det kommer funka.

Det känns jättebra. Tråkigt att det inte blev nåt dock, för han hade verkligen många bra kriterier, men för tillfället blir det inte mer än så.

Idag har jag kört världens simpass. Varvade alla simsätt, körde ben varvat med sammansatt och lungt varvat med maxfart. Var jättejobbigt.

Nu ska jag snart åka hem från jobbet.

Vi hörs!
Kramkram

Promenadförbud?

Idag var jag på sjukgymnastiken igen.

Den här veckan har jag haft ganska ont i höften på grund utav att jag har varit väldigt aktiv. Jag har tagit väldigt många promenader, flängt hit och dit och rört på mig mycket. Det har då lett till ökad smärta i höften och när jag va hos sjukgymnasten idag så sa han att jag måste ta det lugnare. Om jag ska ta en promenad måste jag antingen gå med kryckor eller med stavar (mormor, får jag låna dina?). Jag ska fortsätta med övningarna jag har fått, och några av dom ska jag göra som smärtlindrande.
När jag får ont ska jag alltså lägga mig ner och trycka ihop höften och hålla den där i 20 sek, vila och sen upprepa. Därefter ska jag dra vänstra benet mot höften ca 5 mm, hålla där i 20 sek, vila och upprepa.

Spännande.

Dags för tvättstugan.

På återseende!


//e

Så jävla förbannad!

Jag har varit så jävla duktig hela veckan. Jag har avstått från fika på jobbet, lämnat visakortet hemma för att inte falla för frestelsen när jag går förbi en affär, tagit matlådor till långpassen på simskolan, tagit en matsked äppelpaj med en tesked vaniljsås till efterrätt hos mormor, tog en långpromenad igår (får lida för det ida, Aj min höft) Ätit frukost, lunch, middag och mellanmål varje dag. Inte småätit någonting och skött mig bra helt enkelt.
När vågen därför visade 0.6 plus kunde jag inte tro mina ögon. Jag ville gå på vågen igen för att det kunde ju inte stämma! När jag klev in i salen kunde jag inte hålla tillbaka tårarna, jag hade kämpat så bra hela veckan för 0,6 PLUS!!!


INTE RÄTTVIST!!!!

Får inte

Dagen är full av massa "får inte"

Jag får inte smsa Officern förrän jag har fått något från honom, jag vill inte vara för angelägen
Jag får inte gå in på Officerns profil på sidan vi träffades för då kan jag bli väldigt besviken för att han har varit inloggad flera gånger samtidigt som han inte svarat på mitt sms. "Det jag inte vet mår jag inte dåligt av". Jag får heller inte gå in på hans profil igen för återigen verkar jag för angelägen. Han måste ju få andas.
Jag får inte ställa mig och baka chokladbollar eller kladdkaka, för den skulle bli uppäten av mig på en gång.
Jag får inte tänka på alla saker som får mig att må dåligt, de som man mår bäst av att ignorera.

Jag får däremot plugga, pyssla, städa, promenera, laga mat, rensa, sortera, jobba m.m m.m
Får fokusera på sånt istället.

//erika

RSS 2.0