Gårdagens reslutat och kroppsproblem

Igår hade jag gått ner 0,6 kg på viktväktarna, ett bra reslutat som tills nästa vecka ska det resultatet minst tredubblas. JAG VILL HA MIN TELEFON NU!!!

Jag har också lite problem med kroppen, den gör inte riktigt som jag vill.

Inflamationen i höften har kommit tillbaka och jag ska börja på sjukgymnastik efter ett läkarbesök i onsdags.
Igår fastnade bilen när jag backade ur den ur garaget och jag fick putta ordentligt. Dessutom fastnade en annan bil som blockerade min väg så jag fick börja med att putta loss den. Detta ledde till att jag sträckte framsidan av axeln då och att jag idag har träningsvärk i båda armarna.
På något himla vänster har jag fått ont på ovansidan av min fot. Jag tror att det är för att jag spänner foten när jag är ute och går. Ont gör det iallafall.

Jag har gett upp jumpa på Friskis tills vidare men har börjat simma istället. Idag simmade jag 1000 m efter jobbet. Det är så smidigt och jag har inga ursäkter till att inte simma.
På fredagar simmar jag efter jobbet i vårbyhallen, på måndagar simmar jag innan jobbet i Torvalla, då är hela bassängen tom, och på onsdagar simmar jag "medan" jag jobbar. Stora bassängen slutar 18.00 men lilla slutar inte förrän 20.00, så när stora slutar är det öppen för allmänheten i stora bassängen så då passar jag på då. Jag behöver inte betala ett öre och det är väldigt skonsamt för kroppen. Jag känner ingenting i höften och det är ju i vattnet jag hör hemma. Visst är det tråkigt att simma längd efter längd efter längd, men vad ska jag göra?

Nu ska jag städa, inte direkt det jag vill göra en fredagkväll, men eftersom mitt schema är som det är så har jag ju ingen direkt "helg" så det är bara att gilla läget.

Ha det bra alla glada!

kramkram

ps. på tisdag ska jag på dejt igen=)


Chock

Idag på viktväktarna väge jag in på 145,0 kg. alltså 1,4 kg UPP!!!!
Vart fasen kom det ifrån? Visst, jag har inte följt programmet till punkt och pricka, men att jag hade gått upp 1,4 kg trodde jag verkligen inte. Jag trodde jag hade gått ner 0,5 kg kanske.

Hrm, inte alls glad.

Dessutom så har killen jag träffade i söndags inte hört av sig och en anna kille (J) som jag har träffat ett antal gånger och pratat på msn med läääänge gjort mig riktigt förbannad.
jag frågade honom vad han tyckte om att jag va längre än honom, och då svara de han "det är ok för mig så länge du inte går upp mer i vik"
Vem fasen säger så till någon man dejtar?

Jag fattar inte.

Nu ska jag äta lite viktväktarchips.

kram

förlamad imorgon?

Idag va jag och tränade för första gången sedan mitten av oktober.

Det hela började en kväll när jag va ute på krogen med några kompisar och på nåt jäkla vänster så sträckte jag en muskel i vänstra höften. Dagen efter hade jag träningsvärk i hela kroppen och snart därefter blev jag förkyld så det gick någon vecka innan jag gick och träna igen. När jag sen gick och träna hade jag lite ont i höften men dagen efter kunde jag knappt gå. Det gjorde såå ont.
Jag haltade omkring på världscupen och hoppades att det skulle gå över, men efter några veckor gick jag tillslut till läkaren och fick då konstaterat att jag hade en inflamation i höften och att jag hade träningsförbut och att jag skulle äta en iprenkur.
Det blev lite bättre men aldrig riktigt bra, troligen för att minsta lilla promenad "retade upp" muskeln igen, så när julen kom så bestämde jag mig för att inte röra på mig mer än nödvändigt och det verkar nu ha gått över.

Jag får ont i höften lite då och då, oftast efter att jag har rört på mig, men jag tror att det är pga att musklerna i höften är mer otränade än resten av kroppen.

Tillbaka till dagens träning. Jag ville verkligen inte gå, men om jag ska få förlänga mobilabonnemanget och få min tatuering så månste träningen komma igång den också. Utöver firande över att kursen va klar så har jag skött mig bra  med maten den senaste tiden. Jag masade mig iallafall iväg till träningen och väl på plats så var det bara att köra. Det va superskönt att svettas ordentligt och jag undrar om jag kommer kunna röra mig någorlunda imorgon. Haha. Vi får se.

I måndags började jag på Engelska C och herre jävlar vad svårt!!!! Jag har inte fått alla böcker än, så jag har en liten smygstart på terminen, men sen blir det till att arbeta hårt!


Vägning om två dagar. Spännande.

Ha det bra!

kramkram


(ps. jag hatar att vänta på saker jag inte kan styra)

Snabb updatering

Jag gick ner 1,7 kg idag, lite missnöjd är jag med tanke på att målet va 3,7 men om jag tänker efter så har jag ju inte tränat alls, och då är 1,7 ganska bra.

Dock står jag fast vid att jag inte får förlänga mobilabonnemanget förrän jag är nere på 141,2, så det blir till att kämpa. Har dessutom hittat mobilen jag vill ha, så nu är det ännu viktigare!

Just nu sitter jag och kämpar med en hemtenta, jag fattar INGENTING av sista frågan. Måste iallafall komma en bra bit på den innan jag får gå och lägga mig, för imorn hinner jag inte med så mycket.

I helgen ska jag JOBBA JOBBA JOBBA och sen på måndag ska jag plugga och jobba och sen träna! Har inte tränat sen oktober pga höftjäkeln, men nu har jag inga ursäkter förutom tidsbristen. Dock måste jag prioritera träningen hädanefter.


Nu ska jag försöka förstå frågan och sen skriva 1200 ord dvs ca 3 sidor om den. haha. det ska bli intressant att se.

kram på er!




Festmåltid

Idag har Moa och Helena varit här och firat min födelsedag. Helena har varit sjuk så det har inte blivit av förrän nu. En väldigt trevlig kväll som absolut kommer upprepas.
Grejen var ju att jag skulle bjuda på middag, och matlagning är ju inte direkt min starka sida, men jag hade storsdlagna planer som med lite hjälp av Moa och Helena blev en utsökt middag. Allt enligt viktväktarna.


till varmrätt blev det Kyckling med vitlökskräm och örtpotatis. Jag var jäkligt nervös över att laga kycklingen för det har jag aldrig tidigare gjort. Det va lite slemmigt, men det fick jag tåla. Gott blev det iallafall, vitlökskrämen kommer jag utan tvekan göra igen, man fick mycket kräm för lite points.

till efterätt serverades Gino. Kiwi, Jordgubbar och Annanas med honung och vit choklad serverat med lättglass.

Jag gjorde även en sockerkaka som jag delade och fyllde med hallon blandat med lite honung. Den jäste inte riktigt som jag ville, men god blev den.


Det va faktiskt ganska roligt att laga maten, förbereda den, och sen inse hur god den blev. Det kommer jag göra om!! =)

Nu ska jag plugga. haha, vilket sätt att spendera en fredagkväll. men tyvärr är det så det får bli nu.

kramkram

Invägning efter julen.

Jag var aldrig nervös över att väga in mig på viktväktarna idag, för jag var helt säker på att jag hade gått upp massvis, och det var OK. Jag räknade kallt med att jag hade gått upp 5 kg, för när jag va hos mamma i mellandagarna och vägde mig stod det runt 146 kg på mammas våg och jag har inte direkt skärpt mig efter det. Därför blev jag mest glad att det bara stod 145,3, dvs plus 3,4 kg över jul, födelsedag och nyår. Jag är helnöjd.

I och med en uppgång på 3,4 kg så har jag 3,6 kg att gå ner till nästa vecka. Då hamnar jag på min lägstanotering sen jag började på viktväktarna, och jag tror verkligen att det kan gå. Jag ska vara STENHÅRD och det kommer gå asbra.

Den 14 januari får jag förlänga mitt mobilabbonemang vilket innebär ny mobiltelefon. Jag är trött på den jag har nu så jag har längtat. Nu har jag bestämt mig för att jag inte får förlänga abbonemanget förrän jag har gått ner dom där 3,6 kg så jag är sporrad till tusen.

Idag är min omstart med viktväktarna och det firas med ny frisyr.
Vad tycker ni?


Mamma slingade håret för några dagar sen, och sen använde jag presentkortet jag fick av Mormor och Morfar i julklapp när jag gick till Satch i haninge Centrum och sa att han fick göra vad han ville (efter att jag sagt OK=)
Här är resultatet.
JAG ÄR SUPERNÖJD!!!! Det är en perfekt början på hela förvandlingen av mitt liv. Nu ska det bli ordning på chabraket (hur det nu kan tänkas stavas)

Jag har mycket i skolan nu, mycket med jobbet, förvirrande på killfronten, tomt på bankkontot, funderingar kring USAresa i sommar, och mycket mycket mer.

Dock kommer jag prioritera min viktnedgång mer än tidigare, den måste bli av nu helt enkelt.

Ha det bra alla glada!


kramkra

RSS 2.0