Till jobbet

Idag var jag lite sent unte på morgonen, jag sov ganska dåligt (konstiga drömmar) och sen va jag ganska seg på morgonen så det tog ett bra tag innan jag kom igång. Jag insåg på en gång att jag inte skulle hinna me min vanliga buss som går 07,20 utan sattsade på nästa buss som går 07,32. Även den blev det tight till så jag behövde springa hela vägen från mig till bussen. Vad kan det vara 100-200 m?, jag svettades som en gris och var anfådd i princip hela vägen till gullmarsplan. Snacka om dålig kondis.
En annan anmärkningsvärd sak var att det tog mig 33 minuter från det att jag låste dörren tills jag gick in på mitt rum här på Folksam. Är inte det smidigt?

Nu ska jag jobba järnet idag och imorron, i helgen ska jag på grillfest och så får jag lite killbesök, whoho!

Ha det bra!

kramrkam

Vägning 19 juli 2010

Igår var jag och vägde mig, 141,4 visade vågen på, det var en minskning på 1,9 kg från när jag vägde mig sist. Då vägde jag 143,3 kg, och hade bara gått upp 0,6 kg under 10 dagar i USA, bra va?!

Ska fixa träningskort på Friskis och Svettis när dom öppnar igen efter sommaren, ska både gymma och jumpa är tanken. Filip hjälper du mig med bra övningar?

Min minstanotering är 139,8, och det ska jag passera ¨med marginal till näst gång vi går och väger oss. Det bör vara om 2-3 veckor skulle jag tro. Nu på sommaren är det stängt lite här och där och mamma och jag går när vi kan, sen ska vi börja med regelbundna möten efter all semester, dvs någon gång i augusti.

Nu kör vi!!!

20 juli 2010

När jag kom hem från USA hade jag 1000 saker att berätta, bröllopet var underbar och  William ser ut som en 10 åring istället för en 6 åring. Jag shoppde som en galning och drack kaffe på Starbucks. Resan uppfyllde mer än väl mina krav och det var vemodigt att sitta på planet hem till sverige. Det vr precis det jag behövde, 10 dagar med personer jag aldrig jag trodde jag skulle få se igen. Helt underbart. Kolla Facebook för bilder.

Efter USA jobbade jag med simskolan i tvp veckor, solen sken som aldrig förr och att uppdatera bloggen försvann mellan jobb och sommarvädret.

Sen två veckor tillbak jobbr jag på Folksam, vänder papper och låter tiden gå. På helgerna träffar jag familj, vänner och killar. Jag badar, solar, äter gott och städar lägenheten. Min lägenhet är så varm att man svettas så fort man vickar på lilltån, men jag ska inte klaga, det är sommar och sol och jag är ganska nöjd med tillvaron.

Anledningen till varför uppdateringen har varit kass är för att jag har tappt suget att blogga. Jag bloggade för att få kommentarer, bra som dåliga, men när bara fick nån kommentar här och där försvann all motivation till att sätta mig ner och skriva inlägg. Jag måste blogga för min egen skull, inte för någon annans, annars är det inte roligt. Jag vill skriva om allt, med fokus på viktnedgången, men jag vill inte lämna ut för personlig information. Jag måste hitta en balans.

Jag ska försöka mig på en omstart nu, uppdatera någon gång i veckan, framför allt efter vägning och liknande, men jag måste vilja blogga för att kunna blogga. När jag läser mina inlägg från förra hösten blir jag så himla glad, jag gjorde så jävl bra ifrån mig och era kommentarer är underbara att läsa. Jag vill tillbaka dit, tillbaka till den motivationen, tillbaka till glädjen och viljestyrkan att stå emot chips och efterrätter. Jag ska tillbaka dit. Det ska jag, jag ska klara det här. Jag ska bli SMAL!!!

Mitt mål har tidigare varit januari 2012, det är ett och ett halvt år dit, 18 månader, 78 veckor, och jag har 58 kg kvar till min målvikt. Det känns omöjligt, det är 0,7 kg i veckan, varje vecka, men jag ska försöka.


På killfronten dejtar jag vidare. Jag hade träffat en jättejättetrevlig kille från malmö, han var perfekt, för bra för att vara sann, och tyvärr visade det sig att jag hade rätt. Han sa att han var någon annan, han ljög om sitt namn, han ville inte att jag skulle veta vem han var. Fick inte hans nummer, borde förstått att det var nåt fel, men blind som man blir vägrade jag tro på det. Hans lögn föll igenom igår. Tänker aldrig mer prata med puckot, och det kommer vara svårare för mig att lita på killar. Vet fortfarande inte vad han heter.

Vi hörs snart.

Kram Erika

RSS 2.0