Yes!

Igår va det dags för vägning igen och den visade på 140,4. Dvs minus 2,2 kg. Det är dessutom min lägsta notering och nu har jag gått ner 12, 5 kg totalt. Nu sattsar jag stenhårt på att nå mitt mål innan USAresan.

Min belöning är ju att färga håret hos en frisör, något som jag aldrig tidigare gjort, så jag hoppas verkligen att jag får vara snygg i håret när jag ska på bröllop.

Idag jobbar jag hemifrån, har telefontiden just nu och därefter blir det en ordentlig röjning av lägenheten innan jag åker på "konferens" hemma hos min chef. Det lär bli sjukt roligt ikväll och gott ska vi äta=)

Ha det bra alla glada!

kramkram

Hjälp med min C-uppsats

Jag skriver för tillfället min c-uppsats i lingvistik och mitt ämne är hur man använder smileysar i sms och chattmeddelanden när man dejtar. För att få en tydligare bild av användandet idag har jag valt att göra denna undersökning och jag skulle behöva er hjälp.

Undersökningen är helt anonym, Ingen personlig information kommer att finnas med i slutresultatet.

1. Är du man eller kvinna?

2. Hur gammal är du?

3. Använder du Internet som ett redsakp i ditt dejtande?

4. Hur länge har du gjort det?

5. Hur ofta pratar du med män/kvinnor som du dejtar/flörtar med på internet?

6. Till vilka personer använder du smileysar i meddelandena du skickar?

7. Är smileysar en viktig den av ditt kommunikationsspråk?

8. Kommunicerar du via sms och chattredsak såsom msn med personen du dejtar?

9. Använder du dig av smileysar?

10. Hur skulle du tolka smileysen i följande meningar? Vad bidrar den till betydelsen?

-Du är söt:-)

- Jag älskar dig :-)

-Saknar dig :-(

-Vi kan gå ut och äta och sen titta på film hemma hos mig ;-)

-Du är rolig du :-D

-Skulle inte du på middag hos dina föräldrar? :-S

11. Skulle betydelsen ändras i meningen "vad söt du är :-)" utan smileysen?

12. Vilken är den huvudsakliga orsaken till varför du använder smileysar? (välj ett alternativ)

a-För att förtydliga vad jag menar

b-Smileysar avdramatiserar och gör inte konversationen så seriös

c-För att visa vad jag känner

13. Om du får ett meddelande innehållande smileysar, påverkar det innehållet?

a- ja till ett bra sätt

b.- ja, till ett dåligt sätt

c - nej

14.Tror du killar och tjejer tolkar smileysar olika? Hur?

Får jag kontakta dig och ställa vidare frågor inom ämnet?

Du kan skicka svaren på frågorna till [email protected] eller min vanliga om du har den adressen.

Tack för din tid och hjälp.

MVH Erika

 


Dött

Jag har varit KASS på att blogga, jag vet. Men jag har haft noll lust, skitmycket i skolan och inte så vidare mycket att skriva om. Mitt liv består av plugg och jobb, och däremellan lite kompisar, familj och killar. Inte så himla spännande alltid.

Uppdatering:
Plugg. Jag skriver min c-uppsats för tillfället, det är spännande men svårt. Första draften ska vara inne om en vecka, jag ligger lite efter, men jag jobbar ju bäst under press, så jag är inte orolig

Jobb. Avslutningar för fullt, hit och dit, kors och tvärs. Därefter intensivsimskola i Torvalla så mitt huvud är fullt av datum. Ha koll på alla datum samtidigt som jag undervisar. Är inte så mycket i huddinge för tillfället, Torvalla tar mer tid. Skönt att vara i Torvalla mer, där är jag hemma.

Kompisar. Jag har världens bästa. Punkt slut.

Familj. Jag har världens bästa. Punkt slut.

Killar. Oj, här händer det som vanligt grejer, men vill inte skriva för mycket i bloggen. Det jag kan säga är att man inte alltid ska ge upp en kille så lätt, man kan hitta tillbaka efter några år. Dejt om en och en halv vecka, tills dess sömnbrist och mycket mobilanvändande. Längtar!

Bantning. Här är det lite ovisst. Sist jag skrev hade jag gått på 2 kg, och sen dess har jag inte vägt mig. Hon var sjuk förra veckan, men jag ska väga mig på Torsdag. Jag bör ha gått ner, annat vore konstigt.  Det ser mörkt ut att nå mitt mål på 132.9 den 1 juni, det är väldigt mycket på kort tid. Vet inte hur jag ska göra riktigt. Hm..


Nu fortsätter pluggandet!

Puss och Kram alla glada!

Något nytt

Jag har den senaste månaden gått från 0-100 på killfronten. Först va det Officern som jag fortfarande har kontakt med, dock väldigt sporadiskt, och han fick verkligen fart på mitt självförtroedne. Han fick mig verkligen att förstå att jag är en snygg vacker och till och med sexig tjej, något som jag tidigare inte kunnat erskänna fullt ut. I dagsläget funderar vi båda över vad vi vill men jag kommer vara evigt tacksam.

Efter Officern har det rullat på. Jag har den senaste månaden träffat 4 nya killar som samtilga bidragit med något. En av dom blev kär i mig, så honom sårade jag, inget jag gillade direkt, men jag va iallafall snäll och sa det till honom när han gjorde försök till att hålla kontakten. Därför blir jag ganska ledsen när någon jag gärna träffar igen inte hör av sig alls när jag försöker kontakta honom. Kan man inte bara vara just och säga det då istället för att låta mig våndas?

Det bra som han medförde vad att han va GUDOMLIGT snygg och het, och kan jag få honom på fall, om ändå bara för en natt, så kan jag få vem jag vill.

Jag är otroligt lycklig att jag äntligen har kommit ut ur mitt skal när det gäller killar. Även om det då kanske medför att jag emellanåt blir lite sårad.

Men lite kul är det allt=)


kram på er

Målet uppnått!

Igår på viktäväktarna vägde jag in mig på 140,6, dvs 2,5 kg minus sen förra veckan. Helt underbart glad. Detta innebär att jag har gått ner sammanlagt 12,3 kg och nästa mål är 132,9. Det är 7,7 kg kvar tills dess och det målet ska nås innan sommaren.

Nästa belöning kommer att bli att få färga håret hos en frisör. Jag har tidigare endast färgat håret hemma med hjälp av mamma, men nu känner jag att det vore en extrem lyx att få färga det hos ett riktigt proffs. Dessutom har min kära lillebror och jag slagit vad om 100 kronor att jag ska nå målet innan 1 juni. Han tror inte att jag klarar det, men det ska jag fanimej göra. Det är 8,5 veckor tills dess och jag är taggad som fasen. Jag ska visa er!!!!

Tidigare sa jag ju att jag skulle tatuera mig när jag nåt nästa mål, men eftersom jag inte vill vara nytatuerad till sommaren så får det bli en härlig sommarnyans i håret istället.

Igår innan jag åkte och vägde mig så satte jag mig ner och skrev veckans matplanering, åkte sen till Willys och trängdes med en herrans massa människor (dock inte vid godiset för min del) och handlade massa nyttig mat.

Nu ska jag tvätta, jag har inte tvättat sen den 10 mars, herregud, så det är en del att tvättas.

Ha det bra alla glada!


Vad innebär detta? Den som gissar rätt för...

dsc00422 (MMS)

Vad innebär detta? Den som gissar rätt först får en gigantisk kram.


RSS 2.0