Torsdag=vägning!

Sådär, nu är det torsdag och som ni vet så betyder det vägning. Jag va riktigt orolig för jag har inte skött mig helt och hållet. Jag skrev ju sist att jag hade ätit chips och grejer under helgen och sen dess har jag inte ätit något onyttigt. Det som jag inte har skött är att äta 100% rätt points, och jag har inte hållit mig till mina mattider som jag skulle. Jag har dock ätit frukost, lunch och middag varenda dag, och jag har inte ätit NÅGOT onyttigt. INGENTING ALLS!!!!!!!!! Igår till exempel kom Helena och Moa över för en fika på kvälle, och med sig hade Helena sina Gudomliga mockarutor. Jag åt inte en enda, när de åt varsin bit så knaprade jag på en viktväktarbar (1 points, smakar toffee banan) funkar superbra, och jag blev inte ens sugen.

Så hur gick det da? - 2,0. Så nu har jag gått ner totalt 4,5 kg och har fått en guldstjärna=) Fan va jag är bra!

Den här veckan har gått åt till att jaga TV och handla lite smått och gått i Länna. Jag har varit ledig och jag trodde jag skulle ha STORA problem med att hålla mig borta från chips och godis, för nu har jag dessutom fått både lön och studiemedel. Men som sagt, det har gått asbra. Jag har varit inne i affärer flera gånger, både när jag va ashungring och helt ensam, och jag har bara traskat förbi allt onyttigt och om jag har velat ha något har jag köpt en Coca Cola Zero, som numera är min bästa vän.

Nu ska jag titta på Simon och Tomas med en Viktväktarchipspåse. 2 points är den värd, och det har jag planerat för. Imorn börjar skolan, och det ser jag inte fram emot. Men det är bara att bita ihop.
Ha det gött alla glada.

kramkram


Helg

Sådärja, nu är helgen nästan över, och jag har hela 4 dagar innan jag börjar skolan. Vad ska jag göra med all den tiden? Idag har jag skrivit matlista för veckan. Två frukostar, tre mellanmål och 7 middagar som blir lunch till dagen efter. Bra va?
Efter klippningen imorn åker jag och handlar, ska även till skopunkten och rusta hade jag tänkt. Ska kolla på mixer också, verkar bra att ha för många av recepten som jag gillar kräver en mixer.

I fredags så köpte jag mig en påse chips. Dels för att jag gärna ville ha en, men också för att jag ville belöna mig. Till min stora förtjusning så var det inte alls lika gott som jag hade trott, så det gör det mycket lättare att stå emot i framtiden. Jag åt mest upp den av snålhet.

Igår så åkte jag med mamma Håkan och Filippa och tittade på när Filip spelade match. Vid vinst skulle vi gå på bio på kvällen, men de förlorade så vi åkte hem istället.

Idag har jag fikat med Helena. Så himla skönt att bara sitta och prata om allt mellan himmel och jord.

Maten har varit helt OK under helgen, men imorn börjar allvaret. Vi hörs under veckan=)

kramkram

Vägning

Nu sitter jag i min säng och har ätit middag och är ganska nöjd med tillvaron.

Idag var det vägning på viktvaktarna, och jag har gått ner 2,5 kg!! Det är superbra, men jag måste säga att jag är lite besviken, hade nästan förväntat mig mer. Det är ju endå 2 veckor sen jag vägde mig, och jag har verkligen förändrat mina matvaror.
Det jag måste påminna mig själv om är att jag bara har ätit enligt viktväktarna sen tisdagen förra veckan, och jag har bara tränat två gånger. Så 2,5 är perfekt.

Nu börjar den riktiga utmaningen. Imorgon är sista dagen på Folksam, och sen så är det dags för plugg. Jag kommer sitta hemma ganska mycket och ha nära till både kylskåp skafferi och affär. Jag måste fokusera på hur duktig jag har varit den här och förra veckan. I torsdags förra veckan firade vi Karins födelsedag och jag åt bara en pyttebit cheescake och viktväktarkakor. På fredagsfikan på jobbet så åt jag ingenting, hela veckan har jag haft med mig visakortet och har inte köpt en enda onyttig sak och igår och idag har det stått en kladdkaka framme på jobbet som igår eftermiddag fick sällskap av en godisskål med mina favoritgodisar i. Den fylldes dessutom på med marshmallows i morse. Den stod på en plats som jag gick förbi Hela Tiden. När jag gick på toa, när jag gick till skrivaren, nrä jag gick och hämta min post. JÄMT stod den där, men jag klarade det!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag måste komma igång med att brodera igen. Ska till tyggrottan och köpa tyg i veckan och sen ska jag börja brodera.

Nu är det Bolt på TV.

kramkram

Nu kör vi!

I torsdags förra veckan så började jag på viktväktarna. Jag fasade över hur mycket jag skulle väga efter en sommar utan träning och halvbra mathållning. När jag ställde mig på vågen visade den 152,9. Dvs ca 3 kg viktökning under sommaren. Helt OK tycker jag. Jag är nöjd med det.

Efter invägningen i torsdags åkte jag ut och seglade med några kompisar, helt UNDERBAR helg, men jag kan väl inte säga att jag följde viktväktarprogrammet direkt. I måndags däremot, så satt jag och mamma och gick igenom massa kokböcker och hittade en del recept som verkade goda, sen åkte vi till Willys och handlade alla ingridienser, och sen dess äter jag enligt viktväktarna till frukost, middag och mellanmål. Lunch äter jag på jobbet, och jag försöker ta det nyttigaste alternativet, men för tillfället är det viktigare att jag blir någorlunda mätt så att jag inte småäter emellan måltiderna. När jag slutat här på Folksam ska jag äta SLAVISKT efter viktväktarkonceptet. Jag ska skriva ner ALLT i checkboken, bocka av vartenda dricksglas och äta varenda grönsak.

Tro det eller ej, men sen i tisdag (då jag började äta viktväktarmat) så har jag bara ätit lite popcorn utöver det jag skulle haft. Igår firade vi moster Karins födelsedag. Hon hade varit så gullig och köpt viktväktarkakor till mig, så jag åt några av dom, och sen tog jag en pyttebit Cheescake. Idag så fanns det frestelser x 2 på jobbet. Först serverades det blåbärspaj till efterätt i matsalen, och sen var det fredagsfika som vanligt här på avdelningen. Jag tog inte en smula!! Mer anmärkningsvärt är nog endå att jag åt FISK till lunch. Det ni!!!! Tro nu inte att detta innebär att jag gillar fisk, för det gör jag inte, men ätbart var det.

Just nu sitter jag och väntar på att få gå hem, men det får jag inte göra på ytterligare 30 minuter. Jag är vrålhungrig, för det fanns ingen fräsh frukt att ta på lunchen idag, och utanför dörren står resterna av kanelbullarna vi hade till fredagsfikat. Jag FÅR INTE ge efter. Ska nog hämta lite vatten.

När jobbet är slut ska jag till IKEA och handla lite möbler. Gud vad jag har längtat efter att få köpa möblerna.

Vi hörs alla glada!!

kramkram

RSS 2.0