framsteg!!

Idag på träningen lyckades jag för första gången stretcha framsida lår riktigt ordentligt. Tidigare har jag aldrig nått foten för att kunna "dra" ordentlgit, utan har fått nöja mig med att strechta genom att dra i strumpan med idag kom jag på en teknik för att få tag i foten.
Mina träningsskor har ett "hål" i sulan som jag tar tag i med ett finger, och sen drar jag foten mot mig och kan ta tag med fingrarna på insidan av foten.  Sen "vandrar" jag med fingrarna runt foten så jag får tag i framsidan/utsidan av foten och kan då stretcha framsida lår ordentligt. Helt underbart!!!

Nu är jag i Haninge!!
krakram

chock

Idag hade vi vårt sista literaturseminarie, och vi fick samtidigt tillbaka våra uppsatser vi skrev för två veckor sen. Jag va inte alls bered på att få tillbaka den, och när jag får tillbaka den ser jag att jag fått U. U som i underkänt. Jag blev chockad. Jag vill inte skryta för mycket, men uppsatser är jag jävligt bra på. Alla uppsatser som jag skrev under gymnasiet fick VG+ eller MVG, och alla övningsuppsatser jag har skrivit under terminen har fått massor med beröm av vår lärare. Jag förstog verkligen inte vad som hade hänt. Visst, ämnet (positiv särbehandling (Kvotering)) var väl inte något jag kände starkt för, men en argumentationsuppsats är ju superenkelt. Jag tyckte jag hade hittat bra metaforer och starka argument, och gramatiken brukar ju vara helt OK, så jag trodde jag skulle få godkänt, kanske till och med VG, underkänt fanns liksom inte ens med i bilden.
Chocken, och för att jag är Jag, gjorde att jag började storböla, och fy sjuttsningen vad jag skämdes. Det va en till i klassen som fick underkänt (och har fått underkänt på andra tentor också)och jag kändes mig som världens svin som satt och grina för mitt enda U.

När jag kom hem så läste jag igenom uppsatsen och det va väl inte den bästa uppsatsen jag hade skrivit, så det är bara att gå vidare. Den 5 juni (dagen innan jag flyttar) blir det omtenta, så det blir lite stressigt dagarna innan, men det löser sig i slutändan.

Jag har iallafall klarat allting annat den här terminen, så jag har bara två tenor kvar nu.
Snart är det över!

kramkram

perfekt dag

Okej, lyssna på det här, till och med jag är imponerad.

Tio i sju ringer klockan, och jag går upp på en gång utan att snooza en enda gång. Anledningen till att jag gick upp så todogt va för att jag hade tvättstugan på förmiddagen. Jag sätter på en omgång, och väl tillbaka i lägenheten så äter jag frukost och läser om AIKs derbyvinst igår. Klockan åtta går jag ner till tvättstugan igen för att sätta på den andra omgången, och hänger den första. Nu börjar läsningen. Jag läser ca 60 sidor under förmiddagen och gör nogranna anteckningar under tiden, boken ser verkligen ut som om den har blivit läst av en smart person med alla anteckningar. Vid halv 12 tar jag paus från boken och går ner och hämtar kläderna och sen är det lunchdags, pannkakor blev det. Jag har absolut ingen lust alls att läsa mer i boken, men den måste vara klar tills imorn, så jag tvingar mig själv att läsa tio sidor, göra något "kul" (typ städa köksbordet eller packa översta hyllan i garderoben)  läsa tio sidor till och så vidare. Har läst 110 sidor, så jag har bara 30 sidor kvar att läsa imorn bitti. Jag gick även ner til Pizzerian och fick lite flyttkartonger jag hade tjingat hos dom. sen åt jag middag, och är alltså helt färdigpluggad för dagen!!!! Hääärligt

Jag antar att ni är nyfikna på Fikan. Joda, vi pratar fortfarande, och joda, vi har fortfarande inte träffats. Träffas vi så träffas vi, om inte så är även det helt OK, för det är helt underbart att ha "sällskap" på msn på kvällarna när man sitter ensam i lägenheten.

ha det bra alla glada!

kramkram

inget att skriva om

anledningen till varför det inte händer något här på bloggen är för att det inte händer något i mitt liv. jag spenderar dagarna med att glo på tv / läsa bok för skolan. Träningen går som vanligt och maten går som vanligt. Om tre veckor har jag flyttat till haninge, och livet börjar på nytt igen, då hoppas jag ha saker att skriva om.

En ganska otrolig sak är att jag börjat längta efter att kunna laga mat På Riktigt i nya lägenheten. Jag längtar ENORMT mycket!!!

ha det bra alla glada

//erika

RSS 2.0