ett mysterium

jag undrar om Fikan läser bloggen. En gång för ungefär hundra år sedan så stod bloggens namn på msn, så han kan ha läst den då, men han har aldrig sagt något om det. Men sen idag när jag kom hem från skolan och loggade in på msn, så skrev han till mig på msn. Som jag skrev sist så hade vi inte pratat sen i torsdags, så jag visste inte vad jag skulle tro. Inte nog med att han tog intitiativet till att prata, utan han frågade om jag hade några nya bilder, och när jag sa att det fanns massa på Facebook så tittade han igenom alla dem. Han verkade verkligen intresserad, så frågan är om han inte läste gårdagens inlägg. Hmm. Värt att fundera på. Ja blev iallafall jätteglad. We´re back on track.


Nu ska jag ägna mig åt boken. The Remains of the Day. Superbra, men ganska långsam att läsa.

Ha det så bra.

kramkram

Söndag

Jag vet att jag borde skriva här oftare, men jag har inte haft lust.
Som ni nog har förstått så innebär det nästan alltid att när jag inte skriver så går det inge bra med maten. Jag är så förbannad på mig själv som inte tar mig i kragen och äter MIDDAG. Frukost äter jag i princip varje dag, och lunch äter jag när jag är i skolan, men det är den där jäkla middagen. Två gånger sen jag sist skrev här så har jag ätit pizza till middag, och det hade blivit ytterligare en gång i går om det inte vore för att jag va väldigt bajsnödig (jag skriver ju alltid sanningen här i bloggen) när jag gick förbi Pizzerian på väg hem från högskoleprovet.

Högskoleprovet gick dåligt. Jag gick därifrån och trodde att jag hade gjort ett hyffsat jobb, men när jag kom hem och rätta så hade jag bara skrapat ihop 70 p, det innebär ca 1,0-1,1, och maxpoäng är 2,0, så man kan väl säga att jag  hade hälften rätt. Enligt tidigare års prov så är mitt resultat över medel, och om jag inte missminner mig totalt, så är det även snäppet bättre än Filip, så jag är nöjd, hehe.

Jag har nu fått tillbaka två tentaresultat, båda godkända, jätteskönt. Jag va jätteorolig för Kulturtentan, men jag klarade den. Skrek rätt ut när jag fick reda på det.

Nu har literaturkursen börjat, och det innebär att vi läser en bok i veckan. Hitils har jag planerat uruselt, så jag har stressat mig igenom böckerna för att hinna, men jag har klarat mig igenom diskusionerna rätt bra, tack vare att jag har lätt för att ordbajsa.

Den här veckan som kommer är väl som vilken skolvecka som helst, men på fredag åker jag hem till Haninge och stannar där tills annandag påsk.

Jag har inte hört från Fikan sen i Torsdags. Jag skickade ett sms i fredags, och sen skickade jag ett idag, och han har inte svarat på något av de. Att han inte svarade på det i fredags ser jag inga problem med, men det idag borde jag få ett svar på. Han har inte heller vart online sen torsdags. Vi får se hur det blir. Sen har jag också börjat prata med en annan kille. Eller börjat och börjat, vi har pratat under en lång tid, innan Frikan faktiskt, men på sista tiden så har han (och jag) hintat om att vi ska träffas och så. Han tar också mer initiativ än Fikan gör. Igår till exempel, skickade han ett sms och frågade hur provet hade gått, och sen fortsatte vi att sms hela kvällen.  Vad ska vi kalla honom då? Förslag?
Än är jag ju inte i situationen att jag måste välja, och jag fasar över att bli det. Jag är utan tvekan mer attraherad av Fikan, men den andra killen visar mer intresse. Hm... Får se hur det blir. Föresten, Fikan gjorde lumpen med en av mina klasskompisar från högstadiet. Världen är bra liten.

En sak jag har funderat på är om jag bara är intreserad av Fikan  för att jag så gärna vill ha pojkvän. Har jag stirrat mig blint på målet?

Jag kan ju inte låtsas att jag "råkade" hitta de här bilden i mitt bildarkiv, för jag har stenkoll på alla mina bilder, men det är endå kul att visa dem.
De är från slutet av åttan, och min språkresa samma sommar (2001) och det är väl när de här bilderna är tagna som jag är som mest vältränad skulle jag tro. Jag tränade vattenpolo och gick dagliga promenader (till och från bussen). Om man tittar på bilderna så tycker jag inte att jag är speciellt tjock, men jag har ALLTID sett mig själv som tjock, och jag tror att nästan alla i min omgivning har det också. Jag väger runt 110 kg när bilderna är tagna.




Helena kittlar mig när bilden tas.


(camilla, jag tar bort bilden om du vill)

Vad tycker ni? är jag tjock på bilderna? eller är jag bara mullig?

Tänk vad jag skulle kunna göra med mitt bildarkiv. Vad sägs om Richard äter korv med bröd på valborg 2003? Eller clabbe som spelar "golf" med morfars krycka? Filip med 5 sugrör i munnen och med platinablont hår? Jag skulle kunna uträtta underverk.

Nu ska jag försöka läsa lite ur boken som ska vara klar den här veckan. Ha det så bra allihopa.

kramkram


Nya tag

Den senaste tiden har varit ganska jobbig. Efter första tentan så började det gå neråt, och när tomheten efter pluggandet inför den andra tentan infann sig så blev det inte bra. Inte bra alls. Fikan hade inget internet, och allt kändes bara uruselt. Jag skötte mig så himla bra med maten i början av terminen, men nu har allt det gått åt pipsvängen. Frukost får jag fortfarande i mig i princip varje dag, och när jag är i skolan äter jag lunch, men middagen har mest bestått av chips och mackor den sista tiden. Jag är så himla besviken på mig själv. Varför kan jag inte sköta det? jag är 22 år, och kan inte se till att jag äter middag.
Jag har tränat på som vanligt förutom i torsdags då jag va sjuk. Jag är fortfarande snuvig, men det är mycket bättre, och jag ska gå och träna imorn igen.

Nu kommer en period där jag kommer hamna i en rutin. Jag kommer inte åka till Haninge förrän helgen innan påsk, så jag har tre veckor. Förhoppningsvis kommer det leda till att jag äter bättre. Så har det ju varit förut.

Skolan rullar på. Första tentan gick bra, blir väldigt förvånad om jag får annat än godkänt på den, men den andra gick lite sämre. En av de fyra frågorna kunde jag inte alls, så jag chansade och hoppas på att jag klarar mig endå. Troligtvis får jag reslultatet för Samhällstentan imorn. Får se hur det går.

Förra fredagen va vi ute på Orvars och firade att tentan var gjord. Äntligen lite lugn och ro. Jag va där med några tjejer från klassen, och vi hade så himla roligt.
Här kommer lite utvalda bilder på mig från kvällen. Titta, jag kan se olika ut på bilderna!




Fikan da. Det är oförändrat. Vi smsar mest för vi är sällan online på msn samtidigt. Varför vet jag inte rikigt, men när vi pratar så är det precis som vanligt. Vi fortsätter väl så här ett tag till. Får se vad som händer.

Ha det bra allihopa, så ska jag se till att uppdatera oftare.

Kramkram

..

dålig vecka, dålig helg

ny vecka, nya tag

Tisdag

Nu är jag riktigt trött på att plugga. Det får helt enkelt räcka snart. På Fredag har vi kulturtenta, sen ska jag skriva en argumentationsuppsats över helgen, och på måndag börjar literaturkursen så i helgen bär det av till Ackademibokhandeln för att köpa lite böcker. Det blir nog ganska dyrt, men det löser sig nog.

Igår när jag kom hem från skolan så la jag mig och sov lite för jag mådde inte så bra, sen gick jag och tränade, och sen dess har jag inte känt något av det. Vad lite extra sömn och motion kan göra.

Jag vet att jag har sagt det förut, men jag har en helt underbar seminariegrupp. Det är så kul att plugga med dem.  De verkar också tycka att jag är smart och säger saker som "om du måste plugga, så måste jag plugga MER", och "du kan ju redan det här". Det är jättekul att de tror det, och jag är smickrad, men det är här det blir lite jobbigt, för de förväntar sig att jag ska kunna det. Min teori är att jag har väldigt bra korttidsminne, och kursens upplägg passar mitt inlärningssätt. Okej, jag tycker väl också att jag är smart, men inte sååå smart. Men som sagt, jag är smickrad.

De senaste dagarna har Fikan inte varit online på msn speciellt mycket, eller rättare sagt, nästan ingenting. Sen i torsdags har han bara vart inne en snabbis häromdagen och jag började tro att han hade tröttnat. MEN, det visade sig att hans virusprogram hade gått ut så han ville inte riskera något, det skulle vara fixat imorn sa han.
Just nu smsar vi istället, men det blir inte samma sak (och det blir dyrare).

UPDATE-------- han vill fortfarande träffas, när jag frågade om han fortfarande  var intresserad av att träffas svarade han "ja det är jag :-P (smileygubbe som lipar för er som inte vet)------ UPDATE


Nu ska jag fortsätta titta på TV och tänka på heeeelt andra saker än Amerikansk och Brittisk idehistoria och Fikan. Livet innehåller faktiskt andra saker vädra att tänka på.

Grattis på Födelsedagen igen mamma!!
kramkram

RSS 2.0