ja vet...

jag är väl ingen bra bloggare direkt. Även fast jag har saker att skriva om så blir det aldrig av. Ingen direkt orsak, utan jag tänker inte på det helt enkelt.

Sen jag skrev sist har det hänt en hel del.
Jag har flyttat till haninge, men det vet väl alla om som läser den här bloggen.

Jag har klarat alla tentor. Det känns underbart!!! Nu har jag sommarlov ett bra tag innan det är dags igen, och då är det i Flemingsberg jag ska plugga.

Jag har börjat jobba på Folksam igen. . När min chef kom tillbaka från sin ledighet i går frågade jag henne lite om min framtid på avdelningen, och hon sa att när min anställning går ut i augusti så kommer den inte bli förlängd. Nedskärningarna och läget på avdelningen gör att de kan inte behålla mig. Jag tycker det är jättetråkigt men ska försöka ha kvar en fot i Folksam så jag har jobb även nästa sommar, det är underbart att ha ett jobb där jag kan jobba så pass mycket och med bra lön.

Jag har knappt tränat sen jag skrev sist. Flytten och tentor gjorde att jag inte kunde träna sista veckan i Uppsala, och sen jag kom hit till Haninge har jag helt enkelt inte kommit igång.  Friskis här i haninge har urusla träningstider under sommaren, så jag kommer inte komma igång ordentligt förrän i höst. (då ska jag även börja på Viktväktarna)

Jag har slutat prata med Fikan. En söndag för några veckor sen så pratade vi som vanligt och efter några timmar frågade jag honom vad han vil med våra samtal. Han frågade i sin tur vad jag ville och jag sa då som det är, att jag tyckte det va kul tat prata med honom och att det vore kul att träffas och se vad som händer. Jag sa också att om han inte ville det så är jag nöjd med att bara prata på msn som vi gjort i ett halvår. Han sa då att han inte visste va vi ville och undrade om jag måste ha svar nu. Jag sa att jag inte behövde det och sen fortsatte vi pratade vi som vanligt i nån timme till och sen skulle jag iväg. Det va det sista jag hörde från honom, för senare på kvällen upptäckte jag att han hade tagit bort mig som vän på facebook och att han hade blockat mig på msn. Självklart tänker jag på honom fortfarande, men känslorna jag hade försvann lika fort som jag insåg vad han hade gjort. Just nu är jag på jakt på lämpliga singelkillar, så om ni har någon på lager får ni gärna meddela mig.=)

Det är väl det jag kommer på just nu som är värt att veta.

Jag kommer väl skriva lite då och då, beroende på hur jag känner och om jag har något att berätta, men det är ganska tråkigt att skriva när man aldrig får några kommentarer.

Ha det bra alla glada och njut av vädret medan det håller i sig.

//erika


RSS 2.0